FB IG G+ Yt Lfm Twitter Vimeo Mixcloud Soundcloud Telegram

KAAOSRADIO - Dj:t

Kommenttiboxi


Kommentit

13:01:13 13.05.2016

Aurinkotar: Hei mä en oo vielkää delannu. :D

13:02:02 13.05.2016

Aurinkotar: R.I.P. Hampsteri :(

15:36:26 28.05.2016

kirkanveli: Suosittelen DJ:tä ja artisteja rekisteröimään oman nickin, salasanaksi joku minkä muistat jatkossakin. Näin voit suojata nimimerkkisi Palstoilla!

Nick:

Comment:

Dj:t käyttävät erilaisia laitteistoja.

Dj:t mixailevat joko livenä tai tekevät mixsettejä. Jotkut soittavat cd:itä ja vinyylejä cd-dekeillä/levareilla, toiset taas käyttävät softaa, kuten Traktor, Virtual DJ tai Mixxx. Jotkut soittelevat kontrollerilla tai dekeillä+mixerillä johon Dj-softa on kytketty. Osa DJ:istä myös juontaa mixailun lisäksi.
Vanhojen lähetyksien sivuilta voi ladata Kaaosradiossa jo soineita mixsettejä.

Erityylistä musiikkia riippumatta genrepäivistä.

Dj:t saavat itse päättää, mitä genreä soittavat, sen ei tarvitse sopia kunkin päivän jatkuvan soiton tyyliin. Yleensä Dj:t soittavat electronista musiikkia, kuten techno, house, trance, rave, hardcore, idm, drum'n'bass, breakbeat, electro jne.

Soittoajat

Dj:t merkkaavat aikatauluun aina kun haluaavat soitella settiä. Jos jollain Dj:illä on vakioaika, hän yleensä merkkaa aikataulussa viikkoja eteenpäin tietylle päivälle soittoajan. Joskus Dj:t saattavat soitella yllärisettejä, mutta silloin saattaa unohtua aikatauluun merkkaaminen. Kaaosradion etusivua päivitämällä näkee jos Dj alkaa soittamaan livenä, tai jos irkkaat niin IRCnetin kanavalta #kaaosradio. Kannattaa katsoa myös Facebookista onko sinne tullu seinälle postauksia.

Profiilit

Jokaisella Dj:llä on oma profiilisivu. Siellä on Dj;n haastattelu, profiilikuva, linkkejä vanhoihin mixauksiin, ja Dj:n omiin linkkeihin.