FB IG G+ Yt Lfm Twitter Vimeo Mixcloud Soundcloud Telegram Instagram

KAAOSRADIO - Dj:t

Kommenttiboxi


Kommentit

13:01:13 13.05.2016

Aurinkotar: Hei mä en oo vielkää delannu. :D

13:02:02 13.05.2016

Aurinkotar: R.I.P. Hampsteri :(

15:36:26 28.05.2016

kirkanveli: Suosittelen DJ:tä ja artisteja rekisteröimään oman nickin, salasanaksi joku minkä muistat jatkossakin. Näin voit suojata nimimerkkisi Palstoilla!

Nick:

Comment:

Dj:t käyttävät erilaisia laitteistoja.

Dj:t mixailevat joko livenä tai tekevät mixsettejä. Jotkut soittavat cd:itä ja vinyylejä cd-dekeillä/levareilla, toiset taas käyttävät softaa, kuten Traktor, Virtual DJ, Serato tai Mixxx. Jotkut soittelevat kontrollerilla tai dekeillä+mixerillä johon Dj-softa on kytketty. Osa DJ:istä myös juontaa mixailun lisäksi.

Erityylistä musiikkia riippumatta genrepäivistä.

Dj:t saavat itse päättää, mitä genreä soittavat, sen ei tarvitse sopia kunkin päivän jatkuvan soiton tyyliin. Yleensä Dj:t soittavat electronista musiikkia, kuten techno, house, trance, rave, hardcore, idm, drum'n'bass, breakbeat, electro jne.

Soittoajat

Mixsetit tulevat aikatauluun, aikataulusta näkee myös jos Dj:t haluavat soitella livenä. Joskus Dj:t saattavat soitella yllärisettejä, mutta silloin saattaa unohtua aikatauluun merkkaaminen, tai merkintä voi tulla vsata samana päivänä. Kaaosradion etusivua päivitämällä näkee jos Dj alkaa soittamaan livenä, tai jos irkkaat niin IRCnetin kanavalta #kaaosradio. Kannattaa katsoa myös Facebookista onko sinne tullu seinälle postauksia.

Profiilit

Jokaisella Dj:llä on oma profiilisivu. Siellä on Dj;n haastattelu, profiilikuva, linkkejä vanhoihin mixauksiin, ja Dj:n omiin linkkeihin.